Партньори

Cisco

Cisco е световен IT лидер. Компанията е създадена през 1984 година в Сан Франциско, а за фискалната 2016 година има оборот от 12.6 млрд. долара.

DELL EMC

Dell EMC, като част от Dell Technologies, играе важна роля в осигуряването на инфраструктурата на компании и организации, като осигурява тяхното дигитално бъдеще и защитава най-важния им ресурс –  информацията. Dell EMC прави възможна  IT трансформацията на своите клиенти, чрез облачни решения, сървъри, инфраструктура и технологии за киберсигурност.

Fujitsu

Fujitsu e водеща японска компания за информационни и комуникационни технологии (ИКТ), която предлага пълен набор от технологични продукти, решения и услуги. Близо 155,000 служители на Fujitsu обслужват клиенти на компанията в повече от 100 страни.

Lexmark

Lexmark създава иновативни технологии и решения за работа с изображения, които помагат на потребителите по целия свят да отпечатват, защитават и управляват информацията с лекота, ефективност и ненадмината стойност. Комбинирайки иновативни технологии и задълбочен експертен опит, Lexmark опростява сложната взаимовръзка между дигиталната и печатната информация в търговията на дребно, финансовите услуги, здравеопазването, производството, образованието, държавната администрация и други.

Veeam

Основана през 2006 година, Veeam има над 53 000 партньори и над 282 000 клиенти и е сред компаниите с най-висок показан резултат на удовлетворение от клиентите в индустрията. Централата на компанията се намира в Баар, Швейцария и има офиси в повече от 30 страни.

Veeam помага на бизнеса да постигне RTO (Recovery Time Objective) и RPO ( Recovery Point Objective) под 15 минути за всяко приложение, данни или облачно решение – фундаментално нов тип решение, което осигурява непрекъсваемост на бизнеса, гъвкавост при дигиталната трансформация, миграцията и управлението на облачни решения, производителност и съвместимост с регулаторните изисквания.

Veeam Availability Suite, което включва Veeam Backup & Replication, използва виртуализационни, сторидж и облачни технологии в центровете за данни, помагайки на бизнеса да пести време, да ограничи риска и силно да намали капиталовите и оперативните си разходи.

Vmware

Тази година VMware навършва 20 години. Когато компанията стартира през февруари 1998 година тя трансформира центровете за данни чрез популяризирането на виртуализацията, основополагащия принцип на облачните технологии. Двадесет години по-късно VMware остава все така фокусирана върху иновациите и отдадена на решаването на най-трудните технологични проблеми. VMware прилага същите принцип за виртуализация и софтуерни иновации към управлението и автоматизирането на сложните дигитални инфраструктури навсякъде по света.

VMware помага на клиентите и партньорите да трансформират бизнеса си. Чрез стратегически придобивания VMware разширява и развива продуктовите си линии за да предложи пълен набор от решения за една по- динамична, скалируема, интегрирана и ефикасна архитектура. Чрез намаляването на времето и средствата необходими за интегрирането, управлението и поддръжката на IT инфраструктурата, клиентите ни могат да се фокусират върху своя бизнес.

Symantec

Корпорация Symantec, е световен лидер в сферата на интернет-безопасността, предлага широк диапазон от програмни и апаратни решения в областта на информационната и мрежовата безопасност както за отделни потребители, така и за предприятия и доставчици на услуги.
Symantec е софтуерна компания, водеща в доставянето на решения за сигурността (антивирусен софтуер и други).

SYSTEMS, SOLUTIONS, ASSESSMENT AND RISK MANAGEMENT

Телефон: +359 2 474 43 03

Email адрес: office@ssarm.bg

Факс: +359 2 474 43 02

Адрес: гр. София, ул. Александър Малинов 87,
ет. 5, офис 14