fbpx

За нас.

ССАРМ е изцяло българска IT компания, работеща от над 10 години на пазара.
Фирмата предлага индивидуални високотехнологични решения, консултантски и професионални услуги в областта на мрежите и центровете за данни, офис производителност и информационна сигурност, автоматизиран граничен контрол и видеонаблюдение, както работи с клиенти от публичния и финансов сектор, като и с компании от малкия и среден бизнес.

Партнира си с над 20 международни доставчици като Dell Technologies, HP Enterprise, Lenovo, Hitachi Vantara, Cisco, VMware, Microsoft, Secunet и др.

За нас.

ССАРМ е изцяло българска IT компания, работеща от над 10 години на пазара.
Фирмата предлага индивидуални високотехнологични решения, консултантски и професионални услуги в областта на мрежите и центровете за данни, офис производителност и информационна сигурност, автоматизиран граничен контрол и видеонаблюдение, като работи с клиенти от публичния и финансов сектор, както и с компании от малкия и среден бизнес.

Партнира си с над 20 международни доставчици като Dell Technologies, HP Enterprise, Lenovo, Hitachi Vantara, Cisco, VMware, Microsoft, Secunet и др.

 

През 2018 година SSARM бе отличена като най-динамично развиващата се компания в сферата на Информационните технологии в България.
Благодарение на опитния екип , който работи непрестанно в посока развитие на компанията, SSARM вече е утвърден лидер и доказан партньор.  

Интелигентните и иновационни решения, които предоставяме на нашите клиенти, ни гарантират сигурност по отношение на тяхното партньорство и доверие. За да се развиваме заедно с технологиите и да покрием повече световни стандарти за качество на услугите, ние работим с доказани производители и лидери в съответната област. При нас комбинацията между утвърдени технологии и иновации намира приложение както в частния бизнес, така и в държавния сектор, което ни дава увереността да продължим да се развиваме, за да отговорим изцяло на съвременните нужди на пазара.

Екип.

УПРАВЛЯВАЩ ДИРЕКТОР

Николай Димчев

Инженер по Телекомуникации и притежава MBA от Cotrugli Business School. Своят 20 годишен опит в ИТ като Архитект Решения, Търговски мениджър и Мениджър Бизнес Развитие той придобива в компании като Atos, DXC и Symantec. През 2017 година се присъединява към екипа на ССАРМ като Ръководител на търговския отдел на компанията.
През Януари 2021 година поема позицията на Управляващ Директор в ССАРМ.

ТЪРГОВСКИ ДИРЕКТОР

Цветан Мутафчиев

Цветан Мутафчиев е инженер по телекомуникации. Има дългогодишен търговски опит в ИТ индустрията, като в последните 15 години успешно ръководи екипи и фирми в областта на системната интеграция. С доказани умения и богат опит в бизнес развитието в сферата на информационните и комуникационни технологии.
През ноември 2021 се присъединява към екипа на ССАРМ и заема позицията на Tърговски Директор.

Ръководител отдел технически услуги

Георги Неговански

Повече от 20 години опитен професионалист с доказана история в ИКТ индустрията. Богат технически и търговски опит, както и опит в предоставяне на услуги, натрупан в сложни проекти, търгове, оферти и преговори. Доказани умения в ценообразуването, анализ на рентабилността, анализ на риска, проследяване на цените и анализ на пазара за HW, SW и услуги, включително системна интеграция и аутосорсинг.

Ръководител отдел „Обществени поръчки“

Моника Алексиева

Моника е магистър по право от Юридическия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ (2017 г.). Притежава повече от 5 години опит в предоставянето на юридически консултации в сферата на обществените поръчки за водещи IT компании. Доказани умения в изготвянето на договори, споразумения и други правни документи.

През 2022 година се присъединява към екипа на ССАРМ като юрисконсулт на компанията.

Ръководител отдел Технически решения

Владимир Пейков

Повече от 20 години опит в ИТ сферата на българския и европейския пазар.
Богат опит в продажбите и в техническите предпродажбени дейности с основен фокус върху съвременните технологии и концепции за центрове на данни – консолидация и виртуализация на инфраструктурата, системна интеграция, архитектурен дизайн на персонализирани решения за изчисления, съхранение на данни, възстановяване при бедствия и архивиране.

PR и Маркетинг Специалист

Сияна Йосифова

Сияна притежава повече от две години опит в сферата на маркетинга и рекламата.
Има богат опит в организирането и провеждането на събития и презентации, анализ на потребностите на дружеството и организацията на бизнессрещи. Подпомага популяризирането на дейността на компанията.
Сияна се включва в екипа на ССАРМ през Януари 2020г. като Специалист Маркетинг и Реклама.

Главен системен архитект

Георги Илиев

Георги Илиев има повече от 25 години опит в телекомуникациите и информационните технологии, създаване на софтуер и хардуер. Има много богат опит с конвенционални,безжични и мобилни технологии за пренос на данни и глас, както и със системи за защитена комуникация. Успешно е ръководил екипи в областта на телекомуникациите и системната интеграция. През последните 5 години ръководи успешно проекти свързани с IoT мрежи и устройства, периметрова охрана, видеонаблюдение и сигурност на критична инфраструктура.

Мениджър Ключови Клиенти

Снежана Петрова

Снежана завършва Технически Университет със специалност Инженер “Информационни технологии” и инженер “Радио комуникации”. С повече от 20 години опит като “Мениджър Kлючови Kлиенти” в областта на ИТ технологиите.

Снежана е отговорен, амбициозен и последователен човек, отворен винаги за нови знания и трупане на опит. Става част от екипа на ССАРМ през Февруари 2022г. като заема длъжността “Мениджър Ключови Kлиенти”.

Сертификати.

Нашата компания поддържа високо ниво на сертификация и ние непрестанно се стремим да работим в тази посока, оправдавайки очакванията на нашите клиенти и партньори. Покривайки редица международни стандарти, ние доказваме възможностите си , а това е гаранция за доверие към екипа ни от професионалисти, чиято цел е успехът. 

Системa за управление на качеството

Системa за управление на околната среда

Системa за управление на сигурността на информацията

Системa за управление на IT услугите

Системa за управление за борба с подкупването

Система за управление на неприкосновеността