SSARM е водещ системен интегратор, с над 10 годишна история на българския пазар.

Компанията разчита на опита на екипа си, партньорите си, както и на широка мрежа от доверени и сертифицирани консултанти, инженери и проектни мениджъри.

През 2018 година SSARM бе отличена като най-динамично развиващата се компания в сферата на Информационните технологии в България.
Благодарение на опитния екип , който работи непрестанно в посока развитие на компанията, SSARM вече е утвърден лидер и доказан партньор.  

Интелигентните и иновационни решения, които предоставяме на нашите клиенти, ни гарантират сигурност по отношение на тяхното партньорство и доверие. За да се развиваме заедно с технологиите и да покрием повече световни стандарти за качество на услугите, ние работим с доказани производители и лидери в съответната област. При нас комбинацията между утвърдени технологии и иновации намира приложение както в частния бизнес, така и в държавния сектор, което ни дава увереността да продължим да се развиваме, за да отговорим изцяло на съвременните нужди на пазара.

Системи за управление на качеството

Системи за управление на околната среда

Системи за управление на сигурността на информацията

Системи за управление на IT услугите

Сертификати

Нашата компания поддържа високо ниво на сертификация и ние непрестанно се стремим да работим в тази посока, оправдавайки очакванията на нашите клиенти и партньори. Покривайки редица международни стандарти, ние доказваме възможностите си , а това е гаранция за доверие към екипа ни от професионалисти, чиято цел е успехът. 

София, бул. Александър Малинов 87, етаж 2, офис 1