fbpx

SSARM е водещ системен интегратор, с над 10 годишна история на българския пазар.

Компанията разчита на опита на екипа си, партньорите си, както и на широка мрежа от доверени и сертифицирани консултанти, инженери и проектни мениджъри.

През 2018 година SSARM бе отличена като най-динамично развиващата се компания в сферата на Информационните технологии в България.
Благодарение на опитния екип , който работи непрестанно в посока развитие на компанията, SSARM вече е утвърден лидер и доказан партньор.  

Интелигентните и иновационни решения, които предоставяме на нашите клиенти, ни гарантират сигурност по отношение на тяхното партньорство и доверие. За да се развиваме заедно с технологиите и да покрием повече световни стандарти за качество на услугите, ние работим с доказани производители и лидери в съответната област. При нас комбинацията между утвърдени технологии и иновации намира приложение както в частния бизнес, така и в държавния сектор, което ни дава увереността да продължим да се развиваме, за да отговорим изцяло на съвременните нужди на пазара.

Екип

Николай Димчев

Управляващ директор

Николай е Инженер по Телекомуникации и притежава MBA от Cotrugli Business School. Своят 20 годишен опит в ИТ като Архитект Решения, Търговски мениджър и Мениджър Бизнес Развитие той придобива в компании като Atos, DXC и Symantec. През 2017 година се присъединява към екипа на ССАРМ като Ръководител на търговския отдел на компанията.

През Януари 2021 година поема позицията на Управляващ Директор в ССАРМ.

Неговият технически опит в комбинация с опита му като ръководител на екипи му помага да управлява ежедневните дейности на компанията, да развива екипа и да води най-сложните и стратегически проекти на ССАРМ.

“ Винаги спазвам обещанията си! „

Николай Димчев - Управляващ мениджър SSARM

Николай Грънчаров

Ръководител Технически решения и услуги

Лидер на техническия отдел с повече от 15 години опит в ИТ индустрията. Николай отговаря за разработването на интегрирани технически решения, съобразени с конкретните нужди на клиентите на ССАРМ, и внедряването на иновативни технологии, според най-добрите бизнес практики в бранша. Притежава богат опит в продажбите и комуникацията с клиенти, и умее да преведе и най-сложното техническо решение в конкретни и ясно измерими бизнес ползи за клиента.

Георги Неговански

Ръководител Технологични решения

Повече от 20 години опитен професионалист с доказана история в ИКТ индустрията. Богат технически и търговски опит, както и опит в предоставяне на услуги, натрупан в сложни проекти, търгове, оферти и преговори. Доказани умения в ценообразуването, анализ на рентабилността, анализ на риска, проследяване на цените и анализ на пазара за HW, SW и услуги, включително системна интеграция и аутосорсинг.

georgi-negovanski
Владимир Пейков

Владимир Пейков

Главен системен архитект

Повече от 20 години опит в ИТ сферата на българския и европейския пазар.
Богат опит в продажбите и в техническите предпродажбени дейности с основен фокус върху съвременните технологии и концепции за центрове на данни – консолидация и виртуализация на инфраструктурата, системна интеграция, архитектурен дизайн на персонализирани решения за изчисления, съхранение на данни, възстановяване при бедствия и архивиране.

“ Хората са ключът към всичко! „

Системи за управление на качеството

Системи за управление на околната среда

Системи за управление на сигурността на информацията

Системи за управление на IT услугите

Системи за управление за борба с подкупването

Сертификати

Нашата компания поддържа високо ниво на сертификация и ние непрестанно се стремим да работим в тази посока, оправдавайки очакванията на нашите клиенти и партньори. Покривайки редица международни стандарти, ние доказваме възможностите си , а това е гаранция за доверие към екипа ни от професионалисти, чиято цел е успехът. 

София, бул. Александър Малинов 87, етаж 2, офис 1