fbpx

SSARM е водещ системен интегратор, с над 10 годишна история на българския пазар.

Компанията разчита на опита на екипа си, партньорите си, както и на широка мрежа от доверени и сертифицирани консултанти, инженери и проектни мениджъри.

През 2018 година SSARM бе отличена като най-динамично развиващата се компания в сферата на Информационните технологии в България.
Благодарение на опитния екип , който работи непрестанно в посока развитие на компанията, SSARM вече е утвърден лидер и доказан партньор.  

Интелигентните и иновационни решения, които предоставяме на нашите клиенти, ни гарантират сигурност по отношение на тяхното партньорство и доверие. За да се развиваме заедно с технологиите и да покрием повече световни стандарти за качество на услугите, ние работим с доказани производители и лидери в съответната област. При нас комбинацията между утвърдени технологии и иновации намира приложение както в частния бизнес, така и в държавния сектор, което ни дава увереността да продължим да се развиваме, за да отговорим изцяло на съвременните нужди на пазара.

Екип

Николай Димчев

Управляващ директор

Николай е Инженер по Телекомуникации и притежава MBA от Cotrugli Business School. Своят 20 годишен опит в ИТ като Архитект Решения, Търговски мениджър и Мениджър Бизнес Развитие той придобива в компании като Atos, DXC и Symantec. През 2017 година се присъединява към екипа на ССАРМ като Ръководител на търговския отдел на компанията.

През Януари 2021 година поема позицията на Управляващ Директор в ССАРМ.

Неговият технически опит в комбинация с опита му като ръководител на екипи му помага да управлява ежедневните дейности на компанията, да развива екипа и да води най-сложните и стратегически проекти на ССАРМ.

” Винаги спазвам обещанията си! “

Николай Димчев - Управляващ мениджър SSARM
georgi-negovanski

Георги Неговански

Ръководител Технологични решения

Повече от 20 години опитен професионалист с доказана история в ИКТ индустрията. Богат технически и търговски опит, както и опит в предоставяне на услуги, натрупан в сложни проекти, търгове, оферти и преговори. Доказани умения в ценообразуването, анализ на рентабилността, анализ на риска, проследяване на цените и анализ на пазара за HW, SW и услуги, включително системна интеграция и аутосорсинг.

Владимир Пейков

Главен системен архитект

Повече от 20 години опит в ИТ сферата на българския и европейския пазар.
Богат опит в продажбите и в техническите предпродажбени дейности с основен фокус върху съвременните технологии и концепции за центрове на данни – консолидация и виртуализация на инфраструктурата, системна интеграция, архитектурен дизайн на персонализирани решения за изчисления, съхранение на данни, възстановяване при бедствия и архивиране.

” Хората са ключът към всичко! “

Владимир Пейков

Системи за управление на качеството

Системи за управление на околната среда

Системи за управление на сигурността на информацията

Системи за управление на IT услугите

Системи за управление за борба с подкупването

Сертификати

Нашата компания поддържа високо ниво на сертификация и ние непрестанно се стремим да работим в тази посока, оправдавайки очакванията на нашите клиенти и партньори. Покривайки редица международни стандарти, ние доказваме възможностите си , а това е гаранция за доверие към екипа ни от професионалисти, чиято цел е успехът. 

София, бул. Александър Малинов 87, етаж 2, офис 1