fbpx

Dell EMC PowerStore

Мащабируемо All-Flash съхранение

Бъдещето на съхранението е тук

Иновативнатата технология PowerStore заменя стандартите в производителността, мащабируемостта и ефективността на съхранението, с фокус към данните, Предлага интелигентна и адаптивна инфраструктура, която трансформира и мобилизира както стандартните, така и модерните натоварвания.

Ненадмината гъвкавост за днешната инфраструктура

PowerStore е изключително приспособима инфраструктурна платформа, която допълва и разширява вашите съществуващи инвестиции. Комбинирайки предимствата на модерния хардуер с гъвкавостта и простотата на съвременния софтуерен дизайн, PowerStore ви дава несравнима свобода да развивате своите технологии, като сте в крак с бързо променящите се тенденции.

datacentric-design-blue

Data-centric design

Оптимизирана за производителност и унифицирана архитектура, за всяко работно натоварване.

intelligent-data-mobility-blue

Intelligent automation

Програмируемата инфраструктура опростява управлението, DevOps и други.

adaptable-architecture-blue

Adaptable architecture

Мобилността на скоростта и натоварването предлага избор, предвидимост и защита на инвестициите.

Dell EMC PowerStore

Dell EMC PowerStore Създаден от нулата с технология за съхранение от следващо поколение, за да направите вашия бизнес по-гъвкав и подготвен за промяна.

  • NVMe all-flash или Storage Class Memory (SCM) с Intel Optane оптимизира производителността
  • Интелигентното увеличаване и мащабиране на архитектурата ви позволява да добавяте изчисления или капацитет.
  • Намаляването на данни „Always on“ с Intel Quick Assist намалява разходите и подобрява ефективността, без да се нарушава производителността
  • Revolutionary AppsON предоставя гъвкавост за стартиране на виртуализирани приложения на VMware директно върху уреда, като същевременно осигуря

Разбийте бариерите за постигане на вашите бизнес цели

4:1

Гарантирано съотношение на намаляване на данните

7 пъти

Повече производителност

7 клика

За мигриране на приложения към PowerStore

“Dell EMC PowerStore’s unique AppsON capability allows us to take advantage of both compute and enterprise class storage in one system, simplifying our infrastructure while reducing our overall storage footprint.”

Big Data Clusters with Microsoft SQL 2019

Оптимизирането на основната инфраструктура за Microsoft SQL Server не само е от полза за администраторите на хранилища, но също така има значително въздействие върху ефективната гъвкавост на DBA, използващи масиви. Dell EMC PowerStore прави работата на DBA много по-опростена с възможността за директно разгръщане и управление на нови базирани на SQL приложения.

VMware and Cloud

Организациите очакват гъвкавост, докато трансформират и се възползват от публичните облачни предложения. Разгръщат се в крайни или корпоративни центрове за данни и разширяват хранилището за частна облачна инфраструктура. PowerStore предлага начини за подпомагане на тези избори – използване на услугите за съхранение в облак на Dell Technologies или допълване на мащабиране на съхранение за HCI независимо от изчисленията, както и осигуряване на изчисления и съхранение на крайни места.

Това е всичко, от което се нуждаете?

Ние ще Ви го осигурим!